20.7.21

Ναυαγοσώστες σε τρεις περιοχές της Αιγιάλειας

Ναυαγοσωστική κάλυψη στις πολυσύχναστες παραλίες Λόγγου, Αλυκής και Ακράτας, από την Παρασκευή 23 Ιουλίου.
Οι τρεις χαρακτηρισμένες από το αρμόδιο Λιμενικό Σώμα ως πολυσύχναστες παραλίες της Αιγιάλειας, δηλαδή οι ακτές Λόγγου, Αλυκής και Ακράτας, αποκτούν από την Παρασκευή 23 Ιουλίου ναυαγοσωστική κάλυψη, μετά από την υπογραφή της σύμβασης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου με τον ανάδοχο του ναυαγοσωστικού έργου, διάρκειας έως 30 Σεπτεμβρίου 2021.

3.7.21

Το τέλος της Κακής Χούνης με μισό εκατομμύριο €

 Στην έγκριση των όρων διακήρυξης του ανοικτού διαγωνισμού μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση χώρου ανεξέλεγκτης απόρριψης αποβλήτων Δ.Ε Αιγείρας Δ. Αιγιαλείας» προχώρησε με πρόσφατη απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αιγιαλείας, στο δρόμο προς την υλοποίηση εργασιών που θα αποκαταστήσουν περιβαλλοντικά την έκταση, περίπου 8,8 στρεμμάτων που για 15 χρόνια λειτουργούσε ως ΧΑΔΑ και που τον Σεπτέμβριο του 2020 σταμάτησε οριστικά να λειτουργεί, μετά από τη σχετική άδεια που εξέδωσε το Τμήμα Περιβαλλοντικού και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου.
Έτσι, οι διαδικασίες βρίσκονται πλέον κοντά στην προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου και έναρξη των εργασιών, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν: