27.6.12

27-6-2012: Προωθείται, το αποχετευτικό από Ερινεό μέχρι Αιγείρα

Σειρά αποφάσεων για την προώθηση έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη έλαβε στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συνήλθε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Γεωργιόπουλου.
Οι σημαντικότερες από αυτές αφορούν στα παρακάτω έργα:
-Εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την ανάθεση μελέτης με αντικείμενο τα «Εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης λυμάτων στους παραλιακούς οικισμούς της Αιγιάλειας», με προϋπολογισμό 842.680 ευρώ.
-Εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το έργο «Κατασκευή κεντρικών αποχετευτικών αγωγών παραλιακών οικισμών από τον τ. Δήμο Ερινεού έως τον τ. Δήμο Αιγείρας, με προϋπολογισμό 680.101 ευρώ.
Πρόκειται για τα δύο από τα τρία τμήματα του συνολικού έργου αποχέτευσης της Αιγιάλειας που προχωρούν, ενώ το τρίτο του μέρος, όπως είναι γνωστό, παραμένει σε δικαστική εκκρεμότητα πριν την άρση της οποίας δεν είναι δυνατή η προώθησή του.
Στη συνεδρίαση πήραν μέρος τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Χριστίνα Σταρακά, Σ. Αυγέρης, Γ. Σκαρμούτσος, Ν. Μιχαλόπουλος, Α. Μαρίνος, Τρ. Φωτόπουλος και Ν. Τσάνης.