6.11.14

Συνάντηση εμπόρων Ανατολικής Αιγιαλείας με το Δήμαρχο Αιγιαλείας

 Σε θετικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση (6-11-2014) του Προέδρου κ. Γεώργιου Ράλλη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Akrata Beach στην Παραλία Συλιβαινιωτίκων – Ακράτας.
Ο Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιαλείας, σε ανακοίνωσή του για το γεγονός αυτό, αναφέρει τα εξής:
«Ήταν μια συνάντηση με σκοπό την συζήτηση και την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις της περιοχής μας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αιγείρας-Ακράτας-Διακοπτού κ. Θεοφάνης Σταυρόπουλος καθώς επίσης ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Μαστροκούκος και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Επιχειρηματιών Νωνάκριδος.
Τους ευχαριστούμε θερμά όλους για την παρουσία τους και ευελπιστούμε ότι η αγαστή συνεργασία θα συνεχιστεί με γνώμονα την επιβίωση των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Επίσης ευχαριστούμε πολύ το Ξενοδοχείο Akrata Beach του κ. Κωνσταντίνου Δαμάτη, για τους καφέδες και τα ποτά που μας πρόσφερε αφιλοκερδώς».