7.11.11

7 Νοεμ. 2011: Εγκαίνια Γραφείων Τοπικής Κοινότητας Αιγείρας

Με 10 μήνες καθυστέρηση (από την εφαρμογή τού Καλλικράτη), απέκτησε και η Τοπική Κοινότητα Αιγείρας το δικό της γραφείο. Ίσως ήταν το μοναδικό χωριό του Δήμου Αιγιαλείας που δεν διέθετε κάποιο οίκημα στέγασης του Τοπικού Συμβουλίου. Στα εγκαίνια, που έγιναν το μεσημέρι τής Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2011,
στην τέλεση του Αγιασμού από τους Ιερείς π. Χαράλαμπο Καρούζο και π. Παναγιώτη Σταθακόπουλο, εκτός από την Πρόεδρο Αθηνά Οικονόμου και τα μέλη Μανώλη Φακίτσα και Αλέκο Πετρόπουλο του Τοπικού Συμβουλίου Αιγείρας, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Ανδρουτσόπουλος, ο Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δημήτρης Τριαναφυλλόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Παναγιωτόπουλος, Φάνης Σταυρόπουλος, Πάνος Γιαννούλης, οι Δημοτικοί υπάλληλοι που στελεχώνουν το ΚΕΠ και τις άλλες υπηρεσίες στην Αιγείρα και αρκετοί Δημότες.
Μετά το τέλος του Αγιασμού προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά, ενώ η Πρόεδρος Αθηνά Οικονόμου εξέφρασε, μέσω τής εφημερίδας «Φ», τις ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο Στάθη Θεοδωρακόπουλο και όλους όσους συνέβαλαν στην επίλυση αυτής της σοβαρής δυσλειτουργίας τού Τοπικού Συμβουλίου Αιγείρας.