4.8.12

Και νέα σύλληψη στην Ακράτα για ναρκωτικά

4-8-12 ώρα 12.33 μμ. Καθιερώθηκε μάλλον το αστυνομικό ρεπορτάζ κάθε Σαββάτου να περιέχει υπόθεση ναρκωτικών (δενδρύλια) στην Ακράτα... Έτσι και σήμερα (4-8-12) λίγο πριν το μεσημέρι, στην κοινότητα Ακράτας, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία όπου βρέθηκαν δενδρύλια κάνναβης και προσήχθη για τα περαιτέρω ένας 52άχρονος ημεδαπός. 

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας με την ανακοίνωση της Αστυνομίας 23 ώρες αργότερα…
5-8-12 ώρα 11.30 πμ.: «Συνελήφθη χθες (4-8-2012) το μεσημέρι στην Ακρατα από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακρατας ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 52 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Ειδικότερα οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον 52χρονο να καλλιεργεί σε αγρόκτημα του στην Ακρατα έξι δενδρύλλια κάνναβης και τον συνέλαβαν.
Ο συλληφθεις θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων ενώ τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν».
28-7-2012: Σύλληψη 48άχρονου στην Ακράτα, για ναρκωτικά
Συνελήφθη στις 28-7-2012, στην Ακρατα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 48 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, ενήργησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 48χρονου στην Ακρατα όπου βρήκαν και κατέσχεσαν :
·         Μια συσκευασία κάνναβης βάρους 26 γραμμαρίων.
·         Εβδομήντα σπόρους κάνναβης.
·         Ένα δενδρύλλιο κάνναβης φυτεμένο σε γλάστρα.
·         Ένα κενό κουτί με υπολείμματα κάνναβης.
·         Μια κυνηγητική καραμπίνα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.