9.3.13

Καρναβάλι Αιγιαλείας 2013: «Όλα είναι έτοιμα για το ξεφάντωμα…»


ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. «Όλα είναι έτοιμα για το καρναβαλικό ξεφάντωμα…»
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αιγιαλείας με ανακοίνωσή της, στις 14- 3- 2013, αναφέρει:
Οι Κοινότητες Ακράτας, Αιγείρας και Συλιβαινιωτίκων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αναγέννησις» Ακράτας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρας διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το Καρναβάλι Αιγιαλείας.
Η καρναβαλική επιτροπή δηλώνει πως όλα είναι έτοιμα για το καρναβαλικό ξεφάντωμα του διημέρου της αποκριάς. Τα γκρουπ ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις παρελάσεις του Σαββατοκύριακου, που με σύμμαχο τον καλό καιρό θα γεμίσουν κέφι ντόπιους και επισκέπτες της Αιγιάλειας.
Το Καρναβάλι Αιγιάλειας, το μεγαλύτερο και αρχαιότερο στην περιοχή μας, προήλθε από την συνένωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων Ακράτας και Αιγείρας που μετρούν 17 χρόνια ιστορίας. Διαγωνισμοί, γρίφοι, πάρτι, λαμπαδηδρομία και η μεγάλη παρέλαση των γκρουπ και αρμάτων συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ
 - Παιδικό πάρτυ με κλόουν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας στις 5.30 μ.μ.
 - Μασκέ Αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας στο club «Αρχόντισσα» στις 11.30 μ.μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ
Βραδινή παρέλαση των γκρουπ και λαμπαδηδρομία. Αφετηρία από την πλατεία Συλίβαινας στις 7.30 μ.μ. και τερματισμός στην πλατεία Ακράτας. Live συγκρότημα «Ρετρόνιξ».
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ
Παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών. Αφετηρία από την πλατεία παραλίας Συλιβαινιωτίκων στις 16.00 και τερματισμός στο δημοτικό πάρκινγκ της Αιγείρας.
Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος θα ανοίξει την παρέλαση και θα τον επακολουθήσουν κοκκινοσκουφίτσες και λύκοι, νεράιδες και ξωτικά, αρχαίοι θεοί, πρωτόγονοι, παιδιά των λουλουδιών, βουλευτές και δουλικά, ο σούπερ Μάριο με το συνεργείο του, σαρανταποδαρούσες και πάσης φύσεως ζαρζαβατικά με σύνθημα: “Γυρίζουμε τη πλάτη στην κρίση, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα στο καρναβάλι της Αιγιάλειας”, ελπίζουμε σ’ ένα διασκεδαστικό και χαρούμενο αποκριάτικο διήμερο στην Αιγείρα και στην Ακράτα.
Εξάλλου, στις 10.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννησις», θα πραγματοποιηθεί ο αποκριάτικος χορός του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Φιλαρμονικής Ακράτας. Θα σας διασκεδάσει εξαμελής ορχήστρα, ενώ θα υπάρχει και λαχειοφόρος αγορά. Τιμή εισόδου: 5 ευρώ.
Σημειώνεται πως η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας είναι χορηγός του «Καρναβαλιού Αιγιαλείας 2013», καθώς έχει αναλάβει τα έξοδα της ηχητικής κάλυψης.
Για το Δ.Σ. - Η πρόεδρος - Βασιλική Ψυχράμη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ καρναβαλικής Επιτροπής
Οι Κοινότητες Ακράτας, Αιγείρας και Συλιβαινιωτίκων , ο  Πολιτιστικός Σύλλογος «Αναγέννησις» Ακράτας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρας διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγιαλείας.
 Το Καρναβάλι Αιγιάλειας, το μεγαλύτερο και αρχαιότερο στην περιοχής μας,  προήλθε από την συνένωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων Ακράτας  και  Αιγείρας που μετρούν 17 χρόνια ιστορίας.
Διαγωνισμοί, γρίφοι, πάρτι, λαμπαδηδρομία και η μεγάλη παρέλαση των γκρούπ και αρμάτων συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα.
Επειδή το κέφι και η καρναβαλική διάθεση δεν γνωρίζουν κρίση σας προσκαλούμε καρναβαλιστές και επισκέπτες να συμμετέχετε στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ της ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ για να διασκεδάσουμε, να ξορκίσουμε την κατήφεια των καιρών και να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!
Τηλ. για πληροφορίες και συμμετοχές γκρούπ: 6944-417427 & 6946-060406
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η διοργανωτική επιτροπή του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 2013 ευχαριστεί θερμά όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής μας που παρά τους δύσκολους καιρούς ανταποκρίθηκαν θερμά και ενίσχυσαν οικονομικά την έκδοση διαφημιστικού εντύπου που θα περιέχει το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Το έντυπο θα διανεμηθεί σε όλο το Δήμο Αιγιαλείας και στους όμορους δήμους.
Όλοι μαζί μπορούμε να προβάλουμε τον τόπο μας και να πετύχουμε την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του.  
Καλή Αποκριά!!!
Η καρναβαλική Επιτροπή