14.2.14

Έκκληση για βοήθεια στους πληγέντες της Κεφαλλονιάς, από τον Εμπορικό Αν. Αιγιαλείας

 Ο Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιαλείας, με ανακοίνωσή του κάνει έκκληση για άμεση βοήθεια προς τους πληγέντες κατοίκους της Κεφαλλονιάς
Ακράτα,14/02/2014
Στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, σας καλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζί τους συνανθρώπους μας στην Κεφαλλονιά που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς.
Μετά από ενημέρωση που λάβαμε από την Ομοσπονδία μας, απευθύνουμε έκκληση για να συλλέξουμε μη χρησιμοποιημένα κλινοσκεπάσματα (όπως κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες, μαξιλάρια, μαξιλαροθήκες) και νοσοκομειακά αναλώσιμα υλικά (όπως βαμβάκι, γάζες, επιδέσμους, λευκοπλάστες, οινόπνευμα, χειρουργικά γάντια μιας χρήσης, ταινίες μέτρησης ζαχάρου, πιεσόμετρα), τα οποία έχουν άμεση ανάγκη.
Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας εντός δεκαημέρου για να μπορέσουμε να συμβάλουμε στην ανακούφιση των πληγέντων κατοίκων της Κεφαλλονιάς.
Η συλλογή των προσφορών θα πραγματοποιείται στο γραφείο του Συλλόγου μας (πρώην παλαιό κτίριο ΟΣΕ στο Κράθιο) από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00π.μ.- 13:30μ.μ.