6.8.15

Περιϕερειάρχης πρός Ολυμπία Οδό: να αποκατασταθούν οι φθορές μέχρι και την ... Ακράτα (;)

Ή ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού άμεσα, παραμένει ως προτεραιότητα για την Περιϕέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως επεσήμανε ο Περιϕερειάρχης Απόστολος Κατσιϕάρας στη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ολυμπίας Οδού Παναγιώτη Παπανικόλα. Εντύπωση, πάντως,  προξενεί το ότι στην ανακοίνωση η Π Δ Ε δεν αναφέρει καθόλου την Αιγείρα, αν και είναι γνωστό στους πάντες ότι εδώ και πολύ καιρό  η Αιγείρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο  εργοτάξιο με εκατοντάδες βαρέα μηχανήματα να διασχίζουν άνω κάτω και πλαγίως την πολιτικά άγνωστη - για τους παροικούντες πέριξ της Αχαϊκής πρωτευούσης...- Αιγείρα !
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το θέμα της αποκατάστασης των ϕθορών που δημιουργούνται από τη διαρκή χρήση του παλαιού οδικού δικτύου από το Ρίον μέχρι και την Ακράτα και την επιβάρυνση που προκαλείται από τα βαρέα οχήματα, κυρίως, στις εισόδους των εργοταξίων.
Για αυτό το ζήτημα αποϕασίστηκε η συνεργασία για την αποκατάσταση του οδοστρώματος, με τον κ. Κατσιϕάρα να υπενθυμίζει πως η Περιϕέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει ήδη ολοκληρώσει σειρά παρεμβάσεων και συντήρηση σε όλο το μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδού.