20.1.14

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε περιοχές Ακράτας και Νέας Περάμου

Συνελήφθησαν πέντε (5) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης
Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με τα Τ.Α. Ελευσίνας, Μεγάρων, Ασπρόπυργου και Ακράτας, εγκληματική ομάδα που διακινούσε και διέθετε ποσότητες ναρκωτικών σε περιοχές της Αττικής και της Αχαΐας.
Αν και στην ανακοίνωση (20-1-13) της Γ.Α.Δ.Αττικής δεν αναφέρονται λεπτομέρειες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς στην περιοχή της Ακράτας, από οροφοδιαμέρισμα που διατηρούσε πλησίον τού κόμβου Κραθίου και είχε μεγάλη θέα στο σταυροδρόμι, καθοδηγούσε τη διακίνηση μέσα από το παράθυρό του, χωρίς να γίνεται αντιληπτός.
Συνελήφθησαν στις 17-1-2014 το πρωί, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση, στην περιοχή της Νέας Περάμου Αττικής και Ακράτας Αχαΐας, πέντε (5) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29, 30, 33, 35 και 37 ετών, ενώ αναζητείται ένας 33χρονος ομοεθνής συνεργός τους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω είχαν συγκροτήσει το τελευταίο έτος εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Αχαΐας.
Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, καταστήματα και οχήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.573 γραμμ.
Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 24 γραμμ.
Δύο (2) ηλεκτρικές ζυγαριές ακριβείας.
Τρία (3) ρόπαλα και ένα (1) μαχαίρι.
Πλήθος κινητών τηλεφώνων.
Ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Το χρηματικό ποσό των 6.410 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.