ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

8 Απρ 2015

Ευχαριστήριο για τους συμμετέχοντες στην Αιμοδοσία τού "ΔΕΣΜΟΥ"


Πλημμύρισε από ΑΓΑΠΗ το Κέντρο Υγείας Ακράτας την Κυριακή 5/4/15, ημέρα που ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αν. Αγιάλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ» σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Κ.Ν. «Ο Αγ. Ανδρέας» διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία !
Πάνω από 100 εθελοντές προσήλθαν να προσφέρουν λίγο αίμα: άνθρωποι κάθε επιτρεπτής ηλικίας, πολλοί γονείς με τα παιδιά τους, μετέτρεψαν την εθελοντική αιμοδοσία σε γιορτή ΑΓΑΠΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ !
Όπως πάντα ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας που πρόθυμα και με χαμόγελο πραγματοποίησε την αιμοληψία, τους υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας Ακράτας, τα Μ.Μ.Ε. ηλεκτρονικά και έντυπα καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην ενημέρωση των πολιτών.
Συγχαρητήρια σε όλους και ευχές για καλό Πάσχα

                                                                Το   Δ. Σ.

Ανατολική Αιγείρα... Drone !