ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

27 Φεβ 2015

Συνάντηση Δημάρχου - εμπόρων, στο Κράθιο

Με επιτυχία στέϕθηκε η συνάντηση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εμπορικής  Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας στις 25 Φεβρουαρίου στο Κράθιο, με κύριους καλεσμένους τον Δήμαρχο κ. Παναγόπουλο και τους Τοπικούς Φορείς, καθώς τους έϕερε σε επαϕή με τους επαγγελματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαϕέροντος ενόψει του Πάσχα και της Θερινής Περιόδου.
Ο κ. Δήμαρχος ενημερώθηκε άμεσα για τα προβλήματα της περιοχής (έργα βιολογικού καθαρισμού, εξέδρες καταστημάτων, αποκομιδή απορριμμάτων κ.α.), κυρίως της Παραλιακής ζώνης, και έδειξε μεγάλο ενδιαϕέρον για το πώς μπορούμε να προχωρήσουμε στην διευθέτησή τους και να έχουμε μια προσοδοϕόρα τουριστική περίοδο.
Επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ορεινό τμήμα της Ανατολικής Αιγιάλειας, καθώς και εκεί χρονίζουν πολλά προβλήματα, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η επίλυση τους.

Ανατολική Αιγείρα... Drone !