ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

11 Αυγ 2017

Ο Στέφανος Κορκολής για το Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας

Η ανάρτηση του Στέφανου Κορκολή για την μουσική παράσταση..
«Είναι τόσο δύσκολη η πρόσβαση, που μόνο αν ξέρεις τι πας ν’ ακούσεις, μπαίνεις στη διαδικασία να πας...»
«Στη μέση του πουθενά, σ’ ένα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ αρχαίο θέατρο, αυτό της Αιγειρας, είχαμε την τιμή να εγκαινιάσουμε την ΠΡΩΤΗ μουσική παράσταση (θεατρικές έχουν γίνει στο παρελθόν, μουσικές όχι) και πόσο πιο μεγάλη η χαρά, όταν τα «εγκαίνια» έγιναν με τις νότες του οικουμενικού μας Μίκη.
Το ότι η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τα 1.200 άτομα μας γεμίζει απέραντη χαρά, ειδικά, διότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ηλικιακά ήταν από 15 έως 20 χρονών. Ήρθαν, για ν’ ακούσουν Θεοδωράκη!!!!
Είναι τόσο δύσκολη η πρόσβαση, που μόνο αν ξέρεις τι πας ν’ ακούσεις, μπαίνεις στη διαδικασία να πας. Όσο για εμάς, που ήμασταν στη σκηνή, δεν έχουμε ζήσει κάτι πιο μαγικό, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο και απέναντι τους Δελφούς. 
Η μαγεία στο μεγαλείο της! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υπεύθυνους, που μας έκαναν την τιμή να εγκαινιάσουμε, επαναλαμβάνουμε, την πρώτη μουσική παράσταση στο συγκεκριμένο θέατρο. Να είμαστε γεροί και του χρόνου πάλι εκεί.»

Ανατολική Αιγείρα... Drone !