ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

1 Ιαν 2012

Ιαν. 2012: Οι αλλαγές αντιδημάρχων στο Δήμο Αιγιαλείας

Ανακοινώθηκαν από τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Στάθη Θεοδωρακόπουλο, οι Αντιδήμαρχοι που από τον Ιανουάριο 2012 αναλαμβάνουν δουλεία στο Δήμο.
Συγκεκριμένα, από τους επτά οι δύο παραμένουν. Βασιλική Ψυχράμη (πολιτισμού-παιδείας) και Λεωνίδας Μαυρουδής (διοίκησης), ενώ ανανέωση υπάρχει και στους τρεις τοπικούς: (Αιγείρας-Ακράτας Γιάννης Παναγιωτόπουλος που αντικαθιστά τον Βασίλη Ανδρουτσόπουλο, Διακοπτού Σωτήρης Παπαγεωργίου, Ερινεού-Συμπολιτείας Μιχάλης Μουτούσης). Στην καθαριότητα τη σκυτάλη από τον Βασίλη Φιλιππόπουλο παίρνει ο Δημήτρης Καμπέρης και τεχνικών έργων αναλαμβάνει ο Αντώνης Παλαιολόγου.

Ανατολική Αιγείρα... Drone !