ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

29 Μαρ 2015

Η υδροδότηση της Αιγείρας αναμένεται να αποκατασταθεί σύντομα

ΕΠΕΙΓΟΝ 29-3-15 ώρα 12,30 μ.μ Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η υδροδότηση της Αιγείρας αναμένεται να αποκατασταθεί νωρίς απόψε το βράδυ, αφού γίνονται εργασίες προσωρινής σύνδεσης της Αιγείρας με το υδρευτικό δίκτυο γειτονικών κοινοτήτων. Η αντικατάσταση του μοτέρ, ίσως να χρειαστεί μερικά εικοσιτετράωρα.
--------------------------------------------------
ΕΠΕΙΓΟΝ 28-3-15 ώρα 6,30 μμ Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόβλημα υδροδότησης θα αντιμετωπίσει τις επόμενες ώρες το σύνολο των οικισμών της Κοινότητας Αιγείρας (κέντρο, Μάρμαρα, Οικονομέικα), λόγω σοβαρής βλάβης στο αντλιοστάσιο της γεώτρησης του Κράθη ποταμού. Υπομονή, μέχρι να αντικατασταθεί ή επισκευαστεί το μοτέρ.

ΕπιδοτούμενΟ πρόγραμμα απασχόλησης

Ο Σύλλογος Εμπορικής & Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας σε συνεργασία με το Κ.Α.Ε.Λ.Ε., προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-30 έτους 2017 για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-30 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις-μέλη του συλλόγου μας έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισϕορά ΛΑΕΚ 0,24% για το έτος 2017 (H επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος για την υλοποίηση του προγράμματος). · Οι εργαζόμενοι θα επιδοτηθούν με 160€ (5€ για κάθε εκπαιδευτική ώρα) · Η διάρκεια του προγράμματος είναι 32 ώρες και η παρακολούθησή του υποχρεωτική · Θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος · Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 8 Σεπτεμβρίου. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ορίζεται μέγιστος αριθμός καταρτιζομένων) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ανεξάρτητοι ενδιαϕερόμενοι μέσω του εργατικού κέντρου. Για περισσότερες πληροϕορίες και υποβολή των αιτήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο γραϕείο του Συλλόγου (πρώην κτίριο ΟΣΕ) καθημερινά και ώρες 10:00π.μ.-2:00μ.μ. Τηλέϕωνο επικοινωνίας: 2696032422, e-mail: emporikosakr@gmail.com