ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

15 Φεβ 2016

Κατεδαφίστηκε η παλιά γέφυρα του τρένου στην Ακράτα

15-2-2016 - 10.50 μμ
Λίγο μετά τις 10 το βράδυ μηχανήματα της κατασκευάστριας του σιδηροδρομικού δικτύου Κιάτου Ροδοδάφνης, κατεδάφισαν την παλαιά γέφυρα του τρένου κάτω από την οποία περνά ο δρόμος προς άνω Ακράτα - Ζαρούχλα.
Επί ποδός τα συνεργεία της ΜΕΤΚΑ, τα οποία μετά το ρίξιμο της τσιμεντένιας κατασκευής προχωρούν στον καθαρισμό του οδοστρώματος προκειμένου να επανακυκλοφορήσει άμεσα ο δρόμος. 
Όσο διήρκεσε αυτή η διαδικασία υπάλληλοι της κατασκευάστριας εταιρείας, στο ύψος των φαναριών, ανακατεύθυναν τα οχήματα μέσω παράκαμψης.
Σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες κατασκευής της νέας γέφυρας -διπλής κατεύθυνσης- του τρένου. 
Ανάλογη διαδικασία θα ξεκινήσει και για τις άλλες δύο σιδηροδρομικές γέφυρες στον παραδίπλα κόμβο διοδίων.

ΕπιδοτούμενΟ πρόγραμμα απασχόλησης

Ο Σύλλογος Εμπορικής & Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας σε συνεργασία με το Κ.Α.Ε.Λ.Ε., προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-30 έτους 2017 για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-30 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις-μέλη του συλλόγου μας έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισϕορά ΛΑΕΚ 0,24% για το έτος 2017 (H επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος για την υλοποίηση του προγράμματος). · Οι εργαζόμενοι θα επιδοτηθούν με 160€ (5€ για κάθε εκπαιδευτική ώρα) · Η διάρκεια του προγράμματος είναι 32 ώρες και η παρακολούθησή του υποχρεωτική · Θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος · Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 8 Σεπτεμβρίου. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ορίζεται μέγιστος αριθμός καταρτιζομένων) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ανεξάρτητοι ενδιαϕερόμενοι μέσω του εργατικού κέντρου. Για περισσότερες πληροϕορίες και υποβολή των αιτήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο γραϕείο του Συλλόγου (πρώην κτίριο ΟΣΕ) καθημερινά και ώρες 10:00π.μ.-2:00μ.μ. Τηλέϕωνο επικοινωνίας: 2696032422, e-mail: emporikosakr@gmail.com