ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

10 Μαρ 2016

Κοινές Τουριστικές Δράσεις τού Σ.Π.Ο.Α.Κ. και των Δήμων του Κορινθιακού

«ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ»
Με κοινό σημείο αναφοράς την Ορθολογική Ανάπτυξη του  Κορινθιακού  Κόλπου, οι 13 Δήμοι που έχουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, αποφάσισαν μέσω του Σ.Π.Ο.Α.Κ., να αναλάβουν την ανάδειξη του πλούσιου τουριστικού προϊόντος τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016, στην έδρα του Συνδέσμου στο Αίγιο, οι εκπρόσωποι των Δήμων συμφώνησαν στην ανάληψη πρωτοβουλίας για οργανωτική και συντονιστική δράση, με στόχο τη θεματική ενοποίηση των ειδικών μορφών Τουρισμού και την εκπόνηση στρατηγικής προσέγγισης των αγορών και των ομάδων-στόχων που έχουν ενδιαφέρον για την ευρύτερη περιοχή, που συνδυάζει το παράκτιο μέτωπο με τον ορεινό όγκο, καθώς και αρκετά ενδιαφέροντα αρχαιολογικά και θρησκευτικά αξιοθέατα.
Στο Σύνδεσμο μετέχουν οι Δήμοι: Αιγιαλείας, Πατρέων, Ναυπακτίας, Κορινθίων, Σικυωνίων, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Δωρίδος, Θηβαίων, Λεβαδέων, Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Βέλου-Βόχας και Μάνδρας-Ειδυλλίας.
Σύμβουλος και αρωγός για το  εγχείρημα αυτό,  επιλέχτηκε με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., η Εταιρεία Συμβούλων MTCGROUP, εκτιμώντας την εμπειρία της συγκεκριμένης εταιρίας Συμβούλων στη διαχείριση τουριστικών προορισμών.

Σύντομα θα υπάρξουν επαφές τόσο προς την πλευρά των Δήμων-Μελών του Σ.Π.Ο.Α.Κ., όσο και με εκπροσώπους Ελληνικών και Διεθνών τουριστικών παραγόντων, ώστε να εξειδικευθούν οι στόχοι και να συγκεκριμενοποιηθούν οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις.

Ανατολική Αιγείρα... Drone !