9.10.17

Παρουσίαση του νέου Opel Grandland X, σε αρχαίο θέατρο - Σελιάνα –Συνεβρό

 Με σημείο εκκίνησης το αρχαίο θέατρο Αιγείρας, η παρουσίαση τουν έου μοντέλου SUV Opel Grandland X, σε Σελιάνα (Αρχαία Φελλόη) –Συνεβρό...
Ένα ξεχωριστό γεγονός που θα «ταξιδέψει» την ορεινή Αιγιάλεια σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο… διοργανώνεται το διήμερο 10 - 11 Νοεμβρίου με «οδηγό» το νέο μοντέλο της OPEL.  
Οι υπεύθυνοι της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα, επέλεξαν την ορεινή ανατολική Αιγιάλεια για την παρουσίαση του νέου μοντέλου SUV, Opel Grandland X και ειδικότερα Σελιάνα –Συνεβρό με σημείο αναφοράς το αρχαίο θέατρο Αιγείρας. Άλλωστε οι ενέργειες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια από την Εφορεία Αρχαιοτήτων καθιστώντας επισκέψιμο το σπουδαίας αρχαιολογικής σημασίας «στολίδι» για την περιοχή μας, Αρχαία Θέατρο Αιγείρας, αποτελούν πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή έχοντας δώσει παράλληλα και τη δυνατότητα εκδηλώσεων στον ίδιο το χώρο του θεάτρου που πραγματοποιούνται εκεί τα τελευταία τρία χρόνια.
Σε επικοινωνία του «Ημερήσιου» με την διευθύντρια επικοινωνίας της εταιρίας διευκρινίστηκε ότι ήδη έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι των μέσων ειδικού τύπου για το διήμερο που θα «μοιραστούν» σε δύο γκρουπ που θα γνωρίσουν μαζί με το Opel Grandland X Σελιάνα (αρχαία Φελλόη) και το Συνεβρό ξεκινώντας από το μοναδικής ιστορικής αξίας και ομορφιάς ανοικτό θέατρο Αιγείρας.
«Με το Grandland  Χ, θα εξερευνήσουμε μαζί την άγνωστη, για πολλούς, Ελλάδα και στη συγκεκριμένη περίπτωση την ορεινή Αχαΐα, ξεκινώντας από το μοναδικής ιστορικής αξίας και ομορφιάς ανοικτό θέατρο της Αιγείρας, το οποίο κατασκευάστηκε τον 3ο αιώνα π.Χ και ανακατασκευάστηκε από τους Ρωμαίους τον 2ο αιώνα μ.Χ. Στο ανέβασμά μας προς την ορεινή Αχαΐα, θα περάσουμε από μέρη μοναδικής φυσικής ομορφιάς, φθάνοντας στη Σελιάνα (αρχαία Φελλόη) όπου στο Πολιτιστικό Κέντρο, στο Μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείο του Χωριού, Κληροδότημα Ανδρέα Συγγρού του 1904, θα κάνουμε την προϊοντική μας παρουσίαση, καθισμένοι στα θρανία ….
Αφήνοντας τη Σελιάνα, μετά την παρουσίαση, θα μετακινηθούμε στο επόμενο χωριό, το Συνεβρό, όπου θα ξεναγηθούμε και θα γευματίσουμε στο εκπληκτικής ομορφιάς θεματικό πάρκο της περιοχής Area Synest» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο εισαγωγικό σημείωμα της πρόσκλησης της OPEL
ΠΗΓΗ: "FILODHMOS"-"ΗΜΕΡΙΣΙΟΣ ΑΧΑΙΑΣ"