ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

18 Απρ 2013

Λειτουργεί ξανά το τμήμα της Π.Ε.Ο. στο ύψος του Πλατάνου

Παραδίδεται από σήμερα το μεσημέρι 17-4-13 και πάλι στην κυκλοφορία το τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Πλατάνου (χλμ.θέση 72,700), στο οποίο και είχε διακοπεί, λόγω των κατολισθήσεων που είχαν σημειωθεί στο σημείο.
Η ανακοίνωση της Περιφέρειας καταλήγει:
Μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολου Κατσιφάρα στην παραχωρησιούχο εταιρια Ολυμπία Οδό Α.Ε. για την ταχύτερη επίλυση του προβλήματος, ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες αποκατάστασης στην ανωτέρω θέση από τα συνεργεία και συνεπώς σταματά και η εκτροπή των οχημάτων που γινόταν προς τη Νέα Εθνική Οδό προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων.
«Από την πρώτη στιγμή, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τόσο σε υπηρεσιακό επίπεδο όσο και σε πολιτικό, ήλθε σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την αποκατάσταση του προβλήματος», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Α. Κατσιφάρας και πρόσθεσε πως «είχε δημιουργηθεί σοβαρό ζήτημα όχι μόνο στους διερχόμενους οδηγούς αλλά και στους κατοίκους που διαμένουν στο σημείο και τους καταστηματάρχες, οι οποίοι επιβαρύνονταν οικονομικά αφού αναγκάζονταν να κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα και έπρεπε να το επιλύσουμε άμεσα».

ΕπιδοτούμενΟ πρόγραμμα απασχόλησης

Ο Σύλλογος Εμπορικής & Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας σε συνεργασία με το Κ.Α.Ε.Λ.Ε., προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-30 έτους 2017 για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-30 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις-μέλη του συλλόγου μας έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισϕορά ΛΑΕΚ 0,24% για το έτος 2017 (H επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος για την υλοποίηση του προγράμματος). · Οι εργαζόμενοι θα επιδοτηθούν με 160€ (5€ για κάθε εκπαιδευτική ώρα) · Η διάρκεια του προγράμματος είναι 32 ώρες και η παρακολούθησή του υποχρεωτική · Θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος · Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 8 Σεπτεμβρίου. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ορίζεται μέγιστος αριθμός καταρτιζομένων) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ανεξάρτητοι ενδιαϕερόμενοι μέσω του εργατικού κέντρου. Για περισσότερες πληροϕορίες και υποβολή των αιτήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο γραϕείο του Συλλόγου (πρώην κτίριο ΟΣΕ) καθημερινά και ώρες 10:00π.μ.-2:00μ.μ. Τηλέϕωνο επικοινωνίας: 2696032422, e-mail: emporikosakr@gmail.com