18.4.13

Λειτουργεί ξανά το τμήμα της Π.Ε.Ο. στο ύψος του Πλατάνου

Παραδίδεται από σήμερα το μεσημέρι 17-4-13 και πάλι στην κυκλοφορία το τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Πλατάνου (χλμ.θέση 72,700), στο οποίο και είχε διακοπεί, λόγω των κατολισθήσεων που είχαν σημειωθεί στο σημείο.
Η ανακοίνωση της Περιφέρειας καταλήγει:
Μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολου Κατσιφάρα στην παραχωρησιούχο εταιρια Ολυμπία Οδό Α.Ε. για την ταχύτερη επίλυση του προβλήματος, ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες αποκατάστασης στην ανωτέρω θέση από τα συνεργεία και συνεπώς σταματά και η εκτροπή των οχημάτων που γινόταν προς τη Νέα Εθνική Οδό προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων.
«Από την πρώτη στιγμή, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τόσο σε υπηρεσιακό επίπεδο όσο και σε πολιτικό, ήλθε σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την αποκατάσταση του προβλήματος», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Α. Κατσιφάρας και πρόσθεσε πως «είχε δημιουργηθεί σοβαρό ζήτημα όχι μόνο στους διερχόμενους οδηγούς αλλά και στους κατοίκους που διαμένουν στο σημείο και τους καταστηματάρχες, οι οποίοι επιβαρύνονταν οικονομικά αφού αναγκάζονταν να κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα και έπρεπε να το επιλύσουμε άμεσα».