18.11.13

Δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία η Παλαιά Εθνική μεταξύ Κρυονερίου και Πλατάνου (Δημοτική Ενότητα Ακράτας)

Με την πλήρη απομάκρυνση του χωμάτινου όγκου από το οδόστρωμα, δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι η Παλαιά Εθνική Οδός, η οποία παρέμενε κλειστή από τις 14 -11 - 13, λόγω κατολίσθησης στο σημείο "Κοκκινολάγκαδο" (μεταξύ Κρυονερίου και Πλατάνου) 
περισσότερο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ πιο κάτω:
ΚΛΕΙΣΤΗ  λόγω κατολισθήσεων η Παλαιά Εθνική Οδός


15-11-2013 : Μηχανήματα (φορτωτής, τσάπα, ανατρεπόμενο, απομακρύνουν τις προσχώσεις της κατολίσθησης, από το οδόστρωμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού...

14-11-2013 : Κλειστή θα παραμείνει (άγνωστο για πόσο διάστημα) η Παλαιά Εθνική Οδός, μεταξύ Κρυονερίου και Πλατάνου (Δημοτική Ενότητα Ακράτας), λόγω κατολίσθησης μεγάλου χωμάτινου όγκου, που προξένησε η έντονη βροχόπτωσης τη νύχτα – ξημερώματα  14ης Νοεμβρίου 2013.
Η πρόσβαση στο σημείο έκλεισε με οδοφράγματα, για λόγους ασφαλείας, από τις υπηρεσίες του Δήμου Αιγιαλείας, ενώ θα ζητηθεί η παρέμβαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην αρμοδιότητα της οποίας είναι η συντήρηση του Εθνικού Οδικού Δικτύου.
Το πρόβλημα αυτής της κατολίσθησης (περιοχή «Κοκκινολάγαδο» -800 περίπου μέτρα δυτικά του αλιευτικού καταφυγίου) θεωρείται αρκετά σοβαρό και ίσως να απαιτηθεί μεγάλο τεχνικό έργο για τη μόνιμη αντιμετώπισή του.