ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

18 Νοε 2013

Δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία η Παλαιά Εθνική μεταξύ Κρυονερίου και Πλατάνου (Δημοτική Ενότητα Ακράτας)

Με την πλήρη απομάκρυνση του χωμάτινου όγκου από το οδόστρωμα, δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι η Παλαιά Εθνική Οδός, η οποία παρέμενε κλειστή από τις 14 -11 - 13, λόγω κατολίσθησης στο σημείο "Κοκκινολάγκαδο" (μεταξύ Κρυονερίου και Πλατάνου) 
περισσότερο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ πιο κάτω:
ΚΛΕΙΣΤΗ  λόγω κατολισθήσεων η Παλαιά Εθνική Οδός


15-11-2013 : Μηχανήματα (φορτωτής, τσάπα, ανατρεπόμενο, απομακρύνουν τις προσχώσεις της κατολίσθησης, από το οδόστρωμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού...

14-11-2013 : Κλειστή θα παραμείνει (άγνωστο για πόσο διάστημα) η Παλαιά Εθνική Οδός, μεταξύ Κρυονερίου και Πλατάνου (Δημοτική Ενότητα Ακράτας), λόγω κατολίσθησης μεγάλου χωμάτινου όγκου, που προξένησε η έντονη βροχόπτωσης τη νύχτα – ξημερώματα  14ης Νοεμβρίου 2013.
Η πρόσβαση στο σημείο έκλεισε με οδοφράγματα, για λόγους ασφαλείας, από τις υπηρεσίες του Δήμου Αιγιαλείας, ενώ θα ζητηθεί η παρέμβαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην αρμοδιότητα της οποίας είναι η συντήρηση του Εθνικού Οδικού Δικτύου.
Το πρόβλημα αυτής της κατολίσθησης (περιοχή «Κοκκινολάγαδο» -800 περίπου μέτρα δυτικά του αλιευτικού καταφυγίου) θεωρείται αρκετά σοβαρό και ίσως να απαιτηθεί μεγάλο τεχνικό έργο για τη μόνιμη αντιμετώπισή του. 

ΕπιδοτούμενΟ πρόγραμμα απασχόλησης

Ο Σύλλογος Εμπορικής & Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας σε συνεργασία με το Κ.Α.Ε.Λ.Ε., προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-30 έτους 2017 για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-30 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις-μέλη του συλλόγου μας έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισϕορά ΛΑΕΚ 0,24% για το έτος 2017 (H επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος για την υλοποίηση του προγράμματος). · Οι εργαζόμενοι θα επιδοτηθούν με 160€ (5€ για κάθε εκπαιδευτική ώρα) · Η διάρκεια του προγράμματος είναι 32 ώρες και η παρακολούθησή του υποχρεωτική · Θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος · Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 8 Σεπτεμβρίου. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ορίζεται μέγιστος αριθμός καταρτιζομένων) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ανεξάρτητοι ενδιαϕερόμενοι μέσω του εργατικού κέντρου. Για περισσότερες πληροϕορίες και υποβολή των αιτήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο γραϕείο του Συλλόγου (πρώην κτίριο ΟΣΕ) καθημερινά και ώρες 10:00π.μ.-2:00μ.μ. Τηλέϕωνο επικοινωνίας: 2696032422, e-mail: emporikosakr@gmail.com