ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

14 Φεβ 2014

Έκκληση για βοήθεια στους πληγέντες της Κεφαλλονιάς, από τον Εμπορικό Αν. Αιγιαλείας

 Ο Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιαλείας, με ανακοίνωσή του κάνει έκκληση για άμεση βοήθεια προς τους πληγέντες κατοίκους της Κεφαλλονιάς
Ακράτα,14/02/2014
Στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, σας καλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζί τους συνανθρώπους μας στην Κεφαλλονιά που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς.
Μετά από ενημέρωση που λάβαμε από την Ομοσπονδία μας, απευθύνουμε έκκληση για να συλλέξουμε μη χρησιμοποιημένα κλινοσκεπάσματα (όπως κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες, μαξιλάρια, μαξιλαροθήκες) και νοσοκομειακά αναλώσιμα υλικά (όπως βαμβάκι, γάζες, επιδέσμους, λευκοπλάστες, οινόπνευμα, χειρουργικά γάντια μιας χρήσης, ταινίες μέτρησης ζαχάρου, πιεσόμετρα), τα οποία έχουν άμεση ανάγκη.
Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας εντός δεκαημέρου για να μπορέσουμε να συμβάλουμε στην ανακούφιση των πληγέντων κατοίκων της Κεφαλλονιάς.
Η συλλογή των προσφορών θα πραγματοποιείται στο γραφείο του Συλλόγου μας (πρώην παλαιό κτίριο ΟΣΕ στο Κράθιο) από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00π.μ.- 13:30μ.μ.

ΕπιδοτούμενΟ πρόγραμμα απασχόλησης

Ο Σύλλογος Εμπορικής & Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας σε συνεργασία με το Κ.Α.Ε.Λ.Ε., προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-30 έτους 2017 για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-30 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις-μέλη του συλλόγου μας έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισϕορά ΛΑΕΚ 0,24% για το έτος 2017 (H επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος για την υλοποίηση του προγράμματος). · Οι εργαζόμενοι θα επιδοτηθούν με 160€ (5€ για κάθε εκπαιδευτική ώρα) · Η διάρκεια του προγράμματος είναι 32 ώρες και η παρακολούθησή του υποχρεωτική · Θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος · Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 8 Σεπτεμβρίου. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ορίζεται μέγιστος αριθμός καταρτιζομένων) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ανεξάρτητοι ενδιαϕερόμενοι μέσω του εργατικού κέντρου. Για περισσότερες πληροϕορίες και υποβολή των αιτήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο γραϕείο του Συλλόγου (πρώην κτίριο ΟΣΕ) καθημερινά και ώρες 10:00π.μ.-2:00μ.μ. Τηλέϕωνο επικοινωνίας: 2696032422, e-mail: emporikosakr@gmail.com