ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

10 Μαρ 2014

Διπλή επίσκεψη. για τα νέα έργα σε Γυμνάσιο-Λύκειο Αιγείρας!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ" ...ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
Οι εγκαταστάσεις του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Αιγείρας, ήταν ο επόμενος σταθμός της σχεδόν παράλληλης επίσκεψης τουΔημάρχου Αιγιάλειας Στάθη Θεοδωρακόπουλου και του Προέδρου της "Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης" του Δήμου, Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, στο πλαίσιο των αυτοψιών τους στα εκπαιδευτήρια της περιοχής, που ξεκίνησαν προ ημερών από το Σχολικό Συγκρότημα Καμαρών.
Ο κ. Δήμαρχος αρχικά, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάνο Γιαννούλη, επισκέφθηκε στις 11 το πρωί, τα δύο αυτά σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ανατολική Αιγιάλεια, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για τα αναγκαία έργα που έχουν γίνει εκεί, όπως η ανακαίνιση της πρόσοψης, της σήμανσης και της εισόδου,των τουαλετών, η εγκατάσταση κλιματιστικών σε τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας καθώς και της προμήθειας τεχνολογικού εξοπλισμού (Η/Υ, Φωτοτυπικό  κ.α),με έμφαση βέβαια στην ολοκλήρωση της στεγανοποίησης του κεντρικού κτιρίου και των Γραφείων Διευθυντών κι Εργαστηρίων με ειδική τεχνική.
"ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑΓΑΝΟΤΗΤΑΣ..."
Επακολούθησε, λίγη ώρα αργότερα η επίσκεψη του Προέδρου της "Σ.Ε" με αφορμή την προ ημερών ολοκλήρωση του έργου στεγανοποίησης του κεντρικού κτιρίου και του σχολικού κυλικείου,για το οποίο η "Σ.Ε" δαπάνησε κονδύλι περί τις 4.000 ευρώ, κατόπιν αγαστής συνεργασίας με τον Διευθυντή του Γυμνασίου  Ανδρέα Διαμαντόπουλο.
"Οι βλάβες από τις φθορές του χρόνου ήσαν κάτι παραπάνω από εμφανείς, σε σημείο τέτοιο που στην οροφή είχαν αρχίσει να φαίνονται τα σίδερα. Το αντιμετωπίσαμε πλήρως με το κατάλληλο έργο, προφυλάσσοντας την όποια διαβρωτική παρενέργεια. Το ίδιο και για τη μη είσοδο βρόχινων νερών σε χώρους με μηχανήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα στα Γραφεία των Διευθυντών, με ειδική τεντοκατασκευή" τόνισε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος κατέγραψε επιπλέον ανάγκες του Σχολικού Συγκροτήματος για το προσεχές διάστημα, όπως η επιδιόρθωση οροφής βοηθητικού κτιρίου, η ασφάλεια χώρων του Λυκείου και η ανακαίνιση Γραφείων και κουφωμάτων του Γυμνασίου, τα οποία δεν κρίνονται ως άμεσης ανάγκης, αλλά θα υπάρξει ο ανάλογος προγραμματισμός εκτέλεσής τους, πιθανά κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα.

Ανατολική Αιγείρα... Drone !