ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

20 Νοε 2014

Το νέο προεδρείο τού Σ.Π.Ο.Α. Κορινθιακού κόλπου

Εκλογή Προεδρείου Δ. Σ. και Εκτελεστικής Επιτροπής του Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ»(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ) για το χρονικό διάστημα από 1/9/2014 – 5/3/2017.
Υπό την προεδρία του Δημάρχου Αιγιαλείας Αθανάσιου Παναγόπουλου, αντιπροσώπου της έδρας του Σ.Π.Ο.Α.Κ. σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17:00 μ.μ. 
Στην αίθουσα του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΟΥ, η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ», με μοναδικό θέμα την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, για το χρονικό διάστημα από 1/9/2014 – 5/3/2017.
Στη συνεδρίαση αυτή παρέστη σημαντικός αριθμός εκπροσώπων των Δήμων – Μελών του Κορινθιακού Κόλπου, μεταξύ δε αυτών και αυτοπρόσωπη παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού και του Δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Γεώργιου Δρίκου.
Μετά από μυστική ψηφοφορία όπως προβλέπεται από την νομοθεσία, εκλέχθηκαν:
Πρόεδρος: Πνευματικός Αλέξανδρος, Δήμαρχος Κορινθίων  (Επανεκλογή)
Αντιπρόεδρος: Χαλβατζής Σταμάτης, Δημοτικός Σύμβουλος Θηβαίων
Τακτικά Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής:
1) Αρτινόπουλος Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος Δωρίδος
2) Βαλαούρας Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας
3) Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιαλείας
4) Ράπτης Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας
Αναπληρωματικά Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής:
1) Παθέκα Ευαγγελία, Δημοτική Σύμβουλος Βέλου-Βόχας
2) Τυρηνόπουλος Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος Θηβαίων

ΕπιδοτούμενΟ πρόγραμμα απασχόλησης

Ο Σύλλογος Εμπορικής & Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας σε συνεργασία με το Κ.Α.Ε.Λ.Ε., προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-30 έτους 2017 για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-30 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις-μέλη του συλλόγου μας έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισϕορά ΛΑΕΚ 0,24% για το έτος 2017 (H επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος για την υλοποίηση του προγράμματος). · Οι εργαζόμενοι θα επιδοτηθούν με 160€ (5€ για κάθε εκπαιδευτική ώρα) · Η διάρκεια του προγράμματος είναι 32 ώρες και η παρακολούθησή του υποχρεωτική · Θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος · Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 8 Σεπτεμβρίου. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ορίζεται μέγιστος αριθμός καταρτιζομένων) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ανεξάρτητοι ενδιαϕερόμενοι μέσω του εργατικού κέντρου. Για περισσότερες πληροϕορίες και υποβολή των αιτήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο γραϕείο του Συλλόγου (πρώην κτίριο ΟΣΕ) καθημερινά και ώρες 10:00π.μ.-2:00μ.μ. Τηλέϕωνο επικοινωνίας: 2696032422, e-mail: emporikosakr@gmail.com