ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

30 Μαΐ 2015

Ξεκινούν τα ΕΡΓαΟΣΕ στον Κριό

Την τελική ευθεία προς την έναρξη των εργασιών κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής γέφυρας του ποταμού Κριού, σηματοδότησε σήμερα η κοπή δένδρων στην δυτική όχθη.

Συγκεκριμένα, οι αρχικές μελέτες προέβλεπαν εγκιβωτισμό τού ποταμού σε απόσταση 50 μέτρων εκατέρωθεν της γέφυρας, καθώς και εκβάθυνσή του μετά και την απομάκρυνση της  παλιάς σιδερένιας γέφυρας με την τσιμεντένια βάση που υπάρχει το κέντρο.  Παράλληλα, θα χτιστεί η νέα (διπλής κατεύθυνσης) γέφυρα.
Ένα έργο που σύμφωνα με πληροφορίες θα ολοκληρωθεί -καλώς εχόντων των πραγμάτων- περί τις αρχές τού επόμενου
έτους.

Ανατολική Αιγείρα... Drone !