13.7.16

Συνάντηση Δημάρχου με επαγγελματίες ανατολικής Αιγιαλείας

Συνάντηση επαγγελματιών εστίασης Ανατολικής Αιγιάλειας με τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο.
Σε θετικ κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που οργάνωσε χθες ο Σύλλογος Εμπορικής Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας στο ξενοδοχείο Akrata Beach με προσκεκλημένο τον δήμαρχο κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο, τους επαγγελματίες εστίασης της παραλιακής ζώνης, τους δημοτικούς συμβούλους και τους τοπικούς προέδρους της Ανατολικής Αιγιάλειας.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ράλλης και οι επαγγελματίες-μέλη του συλλόγου έθεσαν τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή κατά τους θερινούς μήνες και τόνισαν πως η εικόνα της Ανατολικής Αιγιάλειας πρέπει να γίνει άψογη, ώστε να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους παραθεριστές, καθώς η συμβολή τους είναι μείζονος σημασίας στην επιβίωση των καταστημάτων. Τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν ήταν η καθαριότητα, η ηχορύπανση, η ανάπλαση της Πλατείας Συλιβαινιωτίκων, η εύρεση χώρων πάρκινγκ και οι άδειες τραπεζοκαθισμάτων/εξεδρών.
Οι επαγγελματίες, ύστερα και από τις δεσμεύσεις του ημάρχου, ευελπιστούν στη λύση τους στο άμεσο μέλλον χωρίς να χρειαστεί μια εκ νέου συνάντηση. Παρών ήταν και ο σύμβουλος του δημάρχου κ. Μπακλέσης Ιωάννης, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με το Σύλλογο το νέο έτος και να λειτουργήσει ως καταλυτικός παράγοντας στο θέμα των αδειών, που ταλανίζει χρόνια τους επαγγελματίες