ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

24 Ιουλ 2016

Μαγευτική η παράσταση «Το αμάρτημα της μητρός μου» στο Αρχαίο Θέατρο Αιγείρας

Μια μαγευτική εμπειρία είχαν οι 300 και πλέον θεατές που παρακολούθησαν το σούρουπο του Σαββάτου τη θεατρική παράσταση «Το αμάρτημα της μητρός μου» στον περιβάλλοντα χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Αιγείρας.


Η ανακοίνωση της ΔΗ.ΚΕΠ.Α.:

Το έργο βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού, που αποτελεί αναμφισβήτητα ένα ‘διαμάντι’ της παγκόσμιας λογοτεχνίας και παρουσιάστηκε σε θεατρική προσαρμογή και σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη, αποτελώντας μια παράσταση-σταθμό για τα θεατρικά δεδομένα των τελευταίων ετών.
Αίγιο 24-07-2016 /Με εκτίμηση 
Για το Δ.Σ. Η πρόεδρος Μαρία Τσουκαλά
Ερμήνευσαν οι ηθοποιοί Θεμιστοκλής Καρποδίνης και Αγάπη Μανουρά. Η παράσταση πραγματικά συγκλόνισε βαθιά το κοινό και παράλληλα του χάρισε μια σπάνια και αξέχαστη βιωματική εμπειρία.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική συνεργασία της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αχαΐας και της Δημοτικής Ενότητας Αιγείρας. Υποστηρικτές ήταν ο Δήμος Αιγιαλείας, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., η Τοπική Κοινότητα Αιγών, ο Φιλοπροοδευτικός και Εκπολιτιστικός Όμιλος Βλωβοκάς «Η Ομόνοια» και ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγών «Ο Βράχος».

Ανατολική Αιγείρα... Drone !