ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

20 Ιουλ 2016

Ψηφίσματα για το θάνατο Γιώργου Κουτρούλη

20 Ιουλίου 2016
Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο ενός εξαίρετου ανδρός και ανθρώπου, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ, έκανε έκτακτη συνέλευση και ομόφωνα εκδόθηκε το εξής ψήφισμα:
1) το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας να παραστεί στην κηδεία του Γ. Κουτρουλη, μέλος του Δ.Σ, προέδρου και με δραστηριότητα σε όλους τους τομείς.
2) να προσφερθούν άνθη για αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο.
3) Εκπρόσωπος του Δ.Σ. να μιλήσει στην εξόδιο ακολουθία.
4) να προσφερθούν εις μνήμη του σεβαστά χρηματικά πόσα σε συλλόγους της Αιγείρας.
5) να αναρτηθεί η φωτογραφία του στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Αιγείρας.

Θεατρικό Εργαστήρι Αιγείρας    
Με αφορμή την απώλεια του αγαπημένου φίλου μας και συνοδοιπόρου μας στα πολιτιστικά δρώμενα της Αιγείρας το Συντονιστικό Όργανο του Θεατρικού Εργαστηρίου Αιγείρας αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
α) Να εκφράσει στην οικογένειά του τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας,
β) να παραστεί σύσσωμη η θεατρική ομάδα στην επικήδειο τελετή,
γ) να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του,
δ) να κάνει δωρεά σε συλλόγους της Αιγείρας,
ε) να αναρτήσει το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Θεατρικού Εργαστηρίου,
στ) να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και,
ζ) να αφιερώσει τις παραστάσεις της 17ης και 18ης Αυγούστου στη μνήμη του.

ΕπιδοτούμενΟ πρόγραμμα απασχόλησης

Ο Σύλλογος Εμπορικής & Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας σε συνεργασία με το Κ.Α.Ε.Λ.Ε., προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-30 έτους 2017 για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-30 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις-μέλη του συλλόγου μας έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισϕορά ΛΑΕΚ 0,24% για το έτος 2017 (H επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος για την υλοποίηση του προγράμματος). · Οι εργαζόμενοι θα επιδοτηθούν με 160€ (5€ για κάθε εκπαιδευτική ώρα) · Η διάρκεια του προγράμματος είναι 32 ώρες και η παρακολούθησή του υποχρεωτική · Θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος · Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 8 Σεπτεμβρίου. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ορίζεται μέγιστος αριθμός καταρτιζομένων) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ανεξάρτητοι ενδιαϕερόμενοι μέσω του εργατικού κέντρου. Για περισσότερες πληροϕορίες και υποβολή των αιτήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο γραϕείο του Συλλόγου (πρώην κτίριο ΟΣΕ) καθημερινά και ώρες 10:00π.μ.-2:00μ.μ. Τηλέϕωνο επικοινωνίας: 2696032422, e-mail: emporikosakr@gmail.com