ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

14 Οκτ 2016

«Νομιμοποιήθηκε» το γήπεδο της Αιγείρας

 «Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γήπεδο της Αιγείρας, αλλάζοντας προς το καλύτερο, σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του γηπέδου, σε όλους τους χώρους του... Μόλις φέτος, μετά από ενέργειες της δημοτικής αρχής, το γήπεδο απέκτησε άδεια λειτουργίας»
, αναφέρει μεταξύ άλλων αναλυτικό ρεπορτάζ τής protionline.gr. «Βελτιώθηκε αισθητά, αλλά και ανυψώθηκε ο αγωνιστικός χώρος μετά τις ειδικές παρεμβάσεις που έγιναν στο πλαστικό τερέν, ασφαλτοστρώθηκε όλος ο χώρος πέριξ του γηπέδου, τοποθετήθηκε νέος ηλιακός θερμοσίφωνας στα αποδυτήρια, δημιουργήθηκε παιδική χαρά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από τη μία εστία, έγιναν εργασίες καθαριότητας ενώ στον μεγάλο ακάλυπτο χώρο πίσω από την απέναντι (από εκείνη που είναι η παιδική χαρά) εστία, σύντομα θα δημιουργηθούν γήπεδα τένις – μπάσκετ. Και το πιο σημαντικό: Μόλις φέτος, μετά από ενέργειες της δημοτικής αρχής, το γήπεδο απέκτησε άδεια λειτουργίας, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια (2004)»

-Σημ 1. Λίγο μετά την δημοσιοποίηση της παραπάνω ανάρτησης, ο διατελέσας Πρόεδρος της Θύελλας και Αντιδήμαρχος Δήμου Αιγείρας, Σωτήρης Διαμαντόπουλος, μέσω μηνύματος σε social media, μας έκανε γνωστό το εξής: «Το γήπεδο είχε άδεια έως το 2010, το μόνο στη περιοχή με άδεια και για τις εξέδρες που είναι κατασκευασμένες με προδιαγραφές και ISO. Όσο για τη παιδική χαρά είναι από το 2009 και αυτή με μελέτη και προδιαγραφές γι΄ αυτό είναι και η μόνη που δε ξηλώθηκε…»
Παρότι, ο κ. Διαμαντόπουλος, ζήτησε να μην επισυναφθεί το σχόλιό του αυτό, θεωρούμε ότι δεν είναι πρέπον να μη συμπεριληφθεί στην παρούσα ανάρτηση.

 -Σημ 2. Η παραποτάμια αυτή έκταση κατοχυρώθηκε στην κοινότητα Αιγείρας ύστερα από δικαστικές αποφάσεις περί τα μέσα τής δεκαετίας τού 1980, Η τελική διαμόρφωση των αθλητικών εγκαταστάσεων έγινε σταδιακά μέχρι το 2003-4, όταν εντάχθηκε στη χρηματοδότηση των περιφερειακών Ολυμπιακών εγκαταστάσεων γήπεδο Αιγείρας Google map

Ανατολική Αιγείρα... Drone !