14.11.17

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: «Ένα “θα” ακόμα…»

 «Η χθεσινή (13-11-2017) συνάντηση του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας με τη Δημοτική Αρχή, Συλλόγους, Φορείς της περιοχής και μέλη του Συλλόγου μας, μας άφησε, για ακόμη μια φορά, πολλά αναπάντητα ερωτήματα.
Αυτό που εκλάβαμε από τον κύριο Δήμαρχο είναι ένα «θα» ακόμα, όσον αφορά το μέλλον του ΧΥΤΑ Αιγείρας. Το ίδιο «θα» που ακούσαμε και ένα χρόνο πριν, στο Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος, που φιλοξενήσαμε στην Ακράτα.
Η βασική ερώτηση του Προέδρου του Συλλόγου, κ. Ράλλη, ήταν «τι μέλλει γενέσθαι με τη μεταφορά των απορριμμάτων μετά τις 14 Νοέμβρη, που παύει να ισχύει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την Αιγιάλεια», ερώτηση που, δυστυχώς, δεν έτυχε κατατοπιστικής απάντησης από την πλευρά του Δημάρχου και της Δημοτικής του ομάδας.
Γι’ αυτό το λόγο, καλούμε πάλι, σήμερα, από τα ΜΜΕ του Δήμου Αιγιάλειας, το Δήμαρχο να απαντήσει σε όλους τους φορείς του ενωμένου, πλέον, Δήμου Αιγιάλειας, τί πρέπει να γίνει άμεσα για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και ειδικότερα για την λειτουργία… του ήδη υπάρχοντος ΧΥΤΑ, που αποτελεί για το Ανατολικό κομμάτι του Δήμου «βόμβα έτοιμη να εκραγεί».
Ο Σύλλογός μας βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των επαγγελματιών και κατοίκων της περιοχής μας.
Ο Πρόεδρος Ράλλης Γεώργιος  -Η  Γεν. Γραμματέας Παρανόμου Ολυμπία»