ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

10 Σεπ 2014

O Θεοφάνης Σταυρόπουλος, αντιδήμαρχος Αιγείρας, Ακράτας, Διακοπτού

Τα ονόματα των τεσσάρων έμμισθων αντιδημάρχων που θα αναλάβουν καθήκοντα για τα πρώτα 2,5 έτη της πενταετούς θητείας της νέας δημοτικής αρχής Αιγιαλείας, έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμαρχος Θανάσης Παναγόπουλος.
O Θεοφάνης Σταυρόπουλος, αναλαμβάνει αντιδήμαρχος στις Δημοτικές ενότητες Αιγείρας, Ακράτας, Διακοπτού.
Ο Μιχάλης Κυριακόπουλος, αντιδήμαρχος στις Δημοτικές ενότητες Ερινεού, Συμπολιτείας.
Ο Δημήτρης Καλαμίδας, αντιδήμαρχος οικονομικών.
Ο Δημήτρης Φιλιππάτος,  αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και διαχείριση απορριμμάτων.
-------------------------
Παράλληλα, ο Δήμαρχος όρισε τρεις βοηθούς Δημάρχου, τον Χρήστο Σπηλιωτόπουλο με αρμοδιότητα για θέματα  Παιδείας, τον Ν. Θανασούλια για θέματα αγροτικής ανάπτυξης και τον Θαν. Μεντζελόπολο γενικών καθηκόντων, ενώ Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου ορίστηκε ο Γιώργος Γιοβάς.

Η διεξαχθείσα διαδικασία δημαιρεσιών ανέδειξε Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου το Γιώργο Ντίνου, Αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο και Γραμματέα τον Χρ. Γούτο. 

ΕπιδοτούμενΟ πρόγραμμα απασχόλησης

Ο Σύλλογος Εμπορικής & Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας σε συνεργασία με το Κ.Α.Ε.Λ.Ε., προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-30 έτους 2017 για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-30 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις-μέλη του συλλόγου μας έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισϕορά ΛΑΕΚ 0,24% για το έτος 2017 (H επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος για την υλοποίηση του προγράμματος). · Οι εργαζόμενοι θα επιδοτηθούν με 160€ (5€ για κάθε εκπαιδευτική ώρα) · Η διάρκεια του προγράμματος είναι 32 ώρες και η παρακολούθησή του υποχρεωτική · Θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος · Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 8 Σεπτεμβρίου. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ορίζεται μέγιστος αριθμός καταρτιζομένων) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ανεξάρτητοι ενδιαϕερόμενοι μέσω του εργατικού κέντρου. Για περισσότερες πληροϕορίες και υποβολή των αιτήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο γραϕείο του Συλλόγου (πρώην κτίριο ΟΣΕ) καθημερινά και ώρες 10:00π.μ.-2:00μ.μ. Τηλέϕωνο επικοινωνίας: 2696032422, e-mail: emporikosakr@gmail.com