ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

31 Οκτ 2014

Εγκαινιάστηκε η μετεγκατάσταση του νηπιαγωγείου Αιγείρας, στα Μάρμαρα

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, στις 11,30 το πρωί, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κτηρίου που στεγάζει πλέον το Νηπιαγωγείο Αιγείρας.
Παρουσία, του Δημάρχου Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλου, του Αντιδημάρχου Αιγείρας - Ακράτας - Διακοπτού Φάνη Σταυρόπουλου, της Αντιδημάρχου κοινωνικής πρόνοιας - παιδείας και πολιτικής Προστασίας Βασιλικής Ψυχράμη
και άλλων δημοτικών παραγόντων (συμπολίτευσης και Αντιπολίτευης τού Δήμου Αιγιαλείας),
καθώς και μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κτηρίου στα Μάρμαρα, που θα στεγάζει στο εξής στις άνετες αίθουσές του, το Νηπιαγωγείο Αιγείρας.
Αναφορά στο ιστορικό της μετεστέγασης έκανε η προϊσταμένη της σχολικής αυτής Μονάδας Μαρία Τσώνη.


Πρόκειται για το κτήριο που κατασκευάσθηκε στα Μάρμαρα, περί τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και προοριζόταν για Παιδικός Σταθμός.
Επειδή, όμως, ουδέποτε συστήθηκε Παιδικός Σταθμός Αιγείρας και το συγκρότημα παρέμενε κενό όλα αυτά τα χρόνια, υπήρχε αίτημα των εκπαιδευτικών και συλλογικών φορέων, προκειμένου να αποσυμφορηθεί το κτηριακό συγκρότημα του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας (όπου συστεγάζονταν από το 1998 Νηπιαγωγείο και Δημοτικό) και να μεταφερθεί στο αχρησιμοποίητο και μεγάλο κτήριο των Μαρμάρων.
Ύστερα, λοιπόν, από αρκετά χρονοβόρες διαδικασίες, το αίτημα αυτό υλοποιήθηκε.

Ανατολική Αιγείρα... Drone !