ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

15 Οκτ 2014

Εξιχνιάστηκε η ληστεία στο βενζινάδικο της BP στην Ακράτα

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ληστεία που είχε συμβεί τον Ιανουάριο του 2013, στην Ακράτα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Δράστες είναι δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.
Ειδικότερα, την 26-1-2013, το βράδυ, οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ακράτα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και υπό την απειλή όπλου και τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους του καταστήματος. Στη συνέχεια αφαίρεσαν από τους υπαλλήλους το χρηματικό ποσό των (360) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή. Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας ταυτοποίηθηκαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών.

Ανατολική Αιγείρα... Drone !