ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

15 Απρ 2016

Η Διεθνής Ημέρα Μνημείων, το αρχαίο Θέατρο και οι μαθητές του Γυμνασίου Αιγείρας

Αναδημοσίευση από ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, εκδήλωση Υιοθεσίας του Αρχαίου Θεάτρου Αιγείρας από την Γ΄ τάξη του Γυμνασίου Αιγείρας
Η 18η Απριλίου από το 1983 ορίστηκε από την UNESCO και το Διεθνές Συμβούλιο μνημείων και τοποθεσιών-ICOMOS ως Διεθνής Ημέρα Μνημείων. Κοινός στόχος η ευαισθητοποίηση για την προστασία της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς.Για την επίτευξη του σκοπού αυτού διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο εκδηλώσεις και δράσεις όχι μόνο για τη σημασία των μνημείων κάθε χώρας και τα προβλήματα τους, αλλά ταυτόχρονα τονίζουν τη σημασία της προστασίας και της ένταξης των μνημείων στη σύγχρονη κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ζωή της κάθε χώρας.
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρα Μνημείων η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας δια της υπεύθυνης του Τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων και το ΔΙΑΖΩΜΑ πραγματοποιούν τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, εκδήλωση Υιοθεσίας του Αρχαίου Θεάτρου Αιγείρας από την Γ΄ τάξη του Γυμνασίου Αιγείρας με τίτλο της δράσης: "Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα". Ώρα έναρξης: 10:00 π.μ.

Ανατολική Αιγείρα... Drone !