ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

18 Απρ 2016

Επιτυχημένη εκδήλωση Υιοθεσίας του Αρχαίου Θεάτρου Αιγείρας

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μνημείων, πραγματοποιήθηκε σήμερα (18-4-2016) η εκδήλωση Υιοθεσίας του Αρχαίου Θεάτρου Αιγείρας από την Γ΄ τάξη του Γυμνασίου Αιγείρας, ενώ συμμετείχαν μαθητές σχολείων από το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Αιγείρας, το 1ο Γυμνάσιο Παραλίας Πατρών, το Δημοτικό Σχολείο Καλαμιά και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας, που υλοποιούν σχετικά πολιτιστικά προγράμματα.
Το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιαλείας Φάνης Σταυρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Χριστόπουλος και Βάσω Ψυχράμη, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του δήμου Στράτος Βαρδάκης, ο πρώην αντινομάρχης Στάθης Σταθακόπουλος κ.ά. (ΠΗΓΗ: protionline)

Ανατολική Αιγείρα... Drone !