ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

28 Ιουν 2016

Με επιτυχία η “11η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ”

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η “SEAJET – 11η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ” το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Ιουνίου. Τον αγώνα διοργάνωσε Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α. (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) και προσμετρούσε στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος. Παρόλες τις άστατες καιρικές συνθήκες, τα δοκιμαστικά του Σαββάτου και ο αγώνας της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν με στεγνό οδόστρωμα, δίνοντας την ευκαιρία σε αγωνιζόμενους και θεατές να απολαύσουν τα περάσματα των αυτοκινήτων. 
Γρηγορότερος της ημέρας ήταν ο Παναγιώτης Παρθένης ο οποίος ήταν και πρώτος για την κατηγορία Formula Saloon Turbo με Mitsubishi Evo 9. Για την ίδια κατηγορία την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Καμπέρος Ουίλιαμ με Ford Escord MKII ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο Ζακυνθινός Γερολυμάτος Χριστόφορος με Toyota Starlet.
Στην ατμοσφαιρική Formula Saloon το πρώτο σκαλί του βάθρου ανήκει στον Καμπέρο Άλεξ με Citroen Saxo Vts. Στο δεύτερο σκαλί ανέβηκε πλαγιολισθαίνοντας ο Κανδηλάς Ανδρέας με BMW E30 και στο τρίτο σκαλί, ο πρωτοεμφανιζόμενος σε αγώνα ανάβασης, Εγγλεζόπουλος Μανώλης και αυτός με εντυπωσιακές γωνίες με το BMW E36 M3.
Έως τα 1400cc ο πατρινός Σουλάνης Γιάννης ήταν ο πιο γρήγορος επιστρέφοντας μετά την αποχή του, κάνοντας πολύ γρήγορα περάσματα με το Suzuki Swift Gti. Στην δεύτερη θέση κατετάγη ο Μπόμπης Νικόλας με Rover MG ZR 105. Τρίτος ήταν ένας νέος οδηγός ο Παναγόπουλος Ζαχαρίας με Fiat Cinquecento.
Στο νήμα κρίθηκε ο νικητής για τα 1401cc έως 1600cc. Η κόντρα μεταξύ Αυγερόπουλου και Παπαδάτου άναψε από τα δοκιμαστικά του Σαββάτου. Τελικά επικράτησε ο Παπαδάτος Ρένος με μόλις 0,37 δευτ διαφορά, κάνοντας την αντεπίθεσή του στο δεύτερο σκέλος και ενώ προηγείτο ο Αυγερόπουλος Χρήστος μέχρι εκείνη την στιγμή, και οι δύο με Peugeot 106 S16. Στη τρίτη θέση τερμάτισε ο Καλούδης Διονύσης με Peugeot 205 Maxi.
Στην κατηγορία των 1601 έως 2000cc ο “μπουκαδόρος” Χατούπης Σταύρος με το Opel Corsa B Kitcar έκανε την καλύτερη επίδοση και βρέθηκε στην πρώτη θέση. Ο Τζικόπουλος Παντελής με το Ford Escort MKII τερμάτισε δεύτερος ενώ στην τρίτη θέση συναντάμε τον Κολοκυθά Βασίλη με Peugeot 1 06 S16 (Α7).
ΠΗΓΗ time2rally.gr

Ανατολική Αιγείρα... Drone !