3.9.11

Σεπτ. 2011: Oπλοκατοχή στην Ακράτα, Αυτοκίνητο στη θάλασσα, Καταδίωξη στην Αιγείρα…! κ.α.

Αυτοκίνητο στη θάλασσα: Αιγείρα 10/9/2011 ώρα 12,30 μ.μ.  «έφυγε» μόνο του (μάλλον λόγω χειροφρένου) στον τελευταίο κάθετο δρόμο πλησίον του Θολοπόταμου Έκπληκτοι, αλλά και πολύ τυχεροί, οι παρακείμενοι κολυμβητές το είδαν να περνά δίπλα τους για ένα «μακροβούτι» στον Κορινθιακό…!!! 




Σύλληψη στην Ακράτα για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη (12-9-2011) το μεσημέρι στην Ακράτα Αχαΐας από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ημεδαπός ηλικίας 29 ετών, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή. Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας εντόπισαν τον ανωτέρω συλληφθέντα στην παραλία Ποροβίτσης της Ακράτας και όταν τον πλησίασαν για έλεγχο αυτός έκρυψε σε παρακείμενο θάμνο ένα πιστόλι μάρκας EKOL το οποίο έφερε γεμιστήρα με πέντε (5) φυσίγγια διαμετρήματος 32mm.  Ο Συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων, ενώ το πιστόλι, ο γεμιστήρας και οι σφαίρες κατασχέθηκαν.


Καταδίωξη στην Αιγείρα…!

Γέμισε περιπολικά η Αιγείρα το βράδυ τής 8ηςΣεπτεμβρίου 2011. Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 11 μ.μ. τρία αυτοκίνητα της αστυνομίας καταδίωκαν άγνωστο ΙΧ στην παλαιά Εθνική οδό με κατεύθυνση προς την Αιγείρα. Όταν το πλησίασαν, λίγα μέτρα μετά τη γέφυρα του Κριού ποταμού, ο καταδιωκόμενος οδηγός εγκατέλειψε το όχημά του πέρασε τρέχοντας τις γραμμές τού τρένου και χάθηκε πίσω οπό μια ακατοίκητη οικία. Ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί αλλά ο άγνωστος παρέμενε άφαντος. Σχεδόν ταυτόχρονα έφτασαν και άλλοι αστυνομικοί που για αρκετές ώρες ερευνούσαν την περιοχή μεταξύ Κριού και Αγίου Παντελεήμονος. Οι έρευνες μάλλον απέβησαν άκαρπες αφού μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από την αστυνομία…