26.2.12

26/2/2012: Tο καρναβάλι Αιγιαλείας με εικόνα και ήχο!

Ευχαριστήρια από την Καρναβαλική Επιτροπή
Η Καρναβαλική Επιτροπή που διοργάνωσε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Καρναβαλιού Αιγιάλειας 2012 στην Ανατολική Αιγιάλεια, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους καρναβαλιστές που πήραν μέρος στις παρελάσεις της 25ης και 26ης Φεβρουαρίου.
Χωρίς αυτούς οι εκδηλώσεις δεν θα είχαν την μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε. 600 και πλέον καρναβαλιστές, σε 12 καρναβαλικά γκρουπ, διασκέδασαν περισσότερους από 4.500 θεατές που κατέκλυσαν την Αιγείρα, το Κράθιο και την Παραλία Συλιβαινιωτίκων, με πολύ κέφι και χαρά κόντρα στη μιζέρια, την απογοήτευση και το γκρίζο της εποχής μας. 
Επίσης θέλει να ευχαριστήσει την ΔΗΚΕΠΑ του Δήμου Αιγιάλειας και την Πρόεδρό της κ. Βάσω Ψυχράμη, για την αμέριστη συμπαράσταση και την υποστήριξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Ευχαριστεί ακόμη τον Εμπορικό Σύλλογο Ανατολικής Αιγιάλειας και τις επιχειρήσεις της περιοχής για την καθοριστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων . Τους πολιτιστικούς συλλόγους και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους. Το Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας για την ομαλή διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε το τεράστιο πλήθος των θεατών, που κατέκλυσαν τους δρόμους της Ανατολικής Αιγιάλειας, για να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να χειροκροτήσουν δίνοντας έτσι τη δική τους απάντηση στην κατήφεια, την εσωστρέφεια και την περιθωριοποίηση που προσπαθούν να μας επιβάλλουν. 
Την Κεντρική παρέλαση του Καρναβαλιού Αιγιάλειας 2012 παρακολούθησαν και ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος με τη σύζυγό του, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κ Βάσω Ψυχράμη, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Αντώνης Παλαιολόγου, ο Αντιδήμαρχος Αιγείρας – Ακράτας κ. Γιάννης Παναγιωτόπουλος, ο τ. Αντιδήμαρχος και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Φιλιππόπουλος, η τ. Βουλευτής κ. Νατάσα Ράγιου. 
Το 1ο Καρναβάλι Αιγιάλειας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αποτελεί πια παρελθόν. Από αύριο προετοιμαζόμαστε για το 2ο Καρναβάλι Αιγιάλειας. Μέχρι τότε να διατηρήσουμε το χαμόγελό μας! 


“Λικνίστε σε λάτιν ρυθμούς. Είναι αναζωογονητικό”
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στην Αιγείρα
9 η ώρα το βράδυ, αμέσως μετά τη λήξη της καρναβαλικής παρέλασης.
Εκεί ο Pedro Santana και οι χαρισματικοί μουσικοί που απαρτίζουν την λάτιν μπάντα του με τους δυνατούς ρυθμούς από salsa, meringue, cumbia, cha cha, son Η μπάντα αποτελείται από τρεις  Λατινοαμερικάνους και τρεις  Έλληνες μουσικούς με φοβερή ενέργεια επί σκηνής, έτοιμους με τη διάθεσή τους να ξεσηκώσουν το κοινό στο χορό με τους δυνατούς ρυθμούς τους από γνωστά και αγαπημένα κομμάτια.
Ο Pedro Santana και οι μουσικοί του άνοιγαν τη σκηνή στο «Ιερά Θέα» με το Νότη  Σφακιανάκη ενώ αυτό το διάστημα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο γνωστό λάτιν κλαμπ Enzzo De Cuba της Αθήνας.
Το λάτιν γκρουπ αποτελείται από τους: Pedro Santana  - Βενεζουέλα  - φωνή. Pedro Fabian - Cordoba – ντραμς. Javier Rico – Μεξικό – Αφρικανικά τύμπανα (Congas). Δημήτρης Χριστόπουλος – μπάσα.Στέλλα Γκούσκου – Keyboards. Δημήτρης Σεβδαλής – αρμόνιο.