ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

27 Ιουν 2012

27-6-2012: Προωθείται, το αποχετευτικό από Ερινεό μέχρι Αιγείρα

Σειρά αποφάσεων για την προώθηση έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη έλαβε στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συνήλθε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Γεωργιόπουλου.
Οι σημαντικότερες από αυτές αφορούν στα παρακάτω έργα:
-Εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την ανάθεση μελέτης με αντικείμενο τα «Εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης λυμάτων στους παραλιακούς οικισμούς της Αιγιάλειας», με προϋπολογισμό 842.680 ευρώ.
-Εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το έργο «Κατασκευή κεντρικών αποχετευτικών αγωγών παραλιακών οικισμών από τον τ. Δήμο Ερινεού έως τον τ. Δήμο Αιγείρας, με προϋπολογισμό 680.101 ευρώ.
Πρόκειται για τα δύο από τα τρία τμήματα του συνολικού έργου αποχέτευσης της Αιγιάλειας που προχωρούν, ενώ το τρίτο του μέρος, όπως είναι γνωστό, παραμένει σε δικαστική εκκρεμότητα πριν την άρση της οποίας δεν είναι δυνατή η προώθησή του.
Στη συνεδρίαση πήραν μέρος τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Χριστίνα Σταρακά, Σ. Αυγέρης, Γ. Σκαρμούτσος, Ν. Μιχαλόπουλος, Α. Μαρίνος, Τρ. Φωτόπουλος και Ν. Τσάνης.

ΕπιδοτούμενΟ πρόγραμμα απασχόλησης

Ο Σύλλογος Εμπορικής & Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας σε συνεργασία με το Κ.Α.Ε.Λ.Ε., προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-30 έτους 2017 για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-30 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις-μέλη του συλλόγου μας έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισϕορά ΛΑΕΚ 0,24% για το έτος 2017 (H επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος για την υλοποίηση του προγράμματος). · Οι εργαζόμενοι θα επιδοτηθούν με 160€ (5€ για κάθε εκπαιδευτική ώρα) · Η διάρκεια του προγράμματος είναι 32 ώρες και η παρακολούθησή του υποχρεωτική · Θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος · Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 8 Σεπτεμβρίου. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ορίζεται μέγιστος αριθμός καταρτιζομένων) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ανεξάρτητοι ενδιαϕερόμενοι μέσω του εργατικού κέντρου. Για περισσότερες πληροϕορίες και υποβολή των αιτήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο γραϕείο του Συλλόγου (πρώην κτίριο ΟΣΕ) καθημερινά και ώρες 10:00π.μ.-2:00μ.μ. Τηλέϕωνο επικοινωνίας: 2696032422, e-mail: emporikosakr@gmail.com