ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

27 Ιουν 2012

27-6-2012: Προωθείται, το αποχετευτικό από Ερινεό μέχρι Αιγείρα

Σειρά αποφάσεων για την προώθηση έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη έλαβε στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συνήλθε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Γεωργιόπουλου.
Οι σημαντικότερες από αυτές αφορούν στα παρακάτω έργα:
-Εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την ανάθεση μελέτης με αντικείμενο τα «Εσωτερικά δίκτυα αποχέτευσης λυμάτων στους παραλιακούς οικισμούς της Αιγιάλειας», με προϋπολογισμό 842.680 ευρώ.
-Εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την ανάθεση υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το έργο «Κατασκευή κεντρικών αποχετευτικών αγωγών παραλιακών οικισμών από τον τ. Δήμο Ερινεού έως τον τ. Δήμο Αιγείρας, με προϋπολογισμό 680.101 ευρώ.
Πρόκειται για τα δύο από τα τρία τμήματα του συνολικού έργου αποχέτευσης της Αιγιάλειας που προχωρούν, ενώ το τρίτο του μέρος, όπως είναι γνωστό, παραμένει σε δικαστική εκκρεμότητα πριν την άρση της οποίας δεν είναι δυνατή η προώθησή του.
Στη συνεδρίαση πήραν μέρος τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Χριστίνα Σταρακά, Σ. Αυγέρης, Γ. Σκαρμούτσος, Ν. Μιχαλόπουλος, Α. Μαρίνος, Τρ. Φωτόπουλος και Ν. Τσάνης.

Ανατολική Αιγείρα... Drone !