ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

30 Αυγ 2013

Σχολεία Μ.Ε. Ανατολικής Αιγιαλείας: "Με έμφαση στην καλαισθησία χώρων μάθησης και την τεχνολογική υποστήριξη..."

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων στα γυμνάσια – Λύκεια της Ανατολικής Αιγιαλείας, ο Πρόεδρος της "Σχολικής Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης" του Δήμου Αιγιαλείας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, το πρωί της Πέμπτης 29-8-2013, ανακοινώθηκαν τα εξής:
ΑΙΓΕΙΡΑ
"Με έμφαση στην καλαισθησία των χώρων μάθησης και την τεχνολογική υποστήριξη των μονάδων, η "Σχολική Επιτροπή" προχωρά σε ανακαίνιση αιθουσών, χώρου άθλησης αλλά και της περίφραξης στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Αιγείρας
,ενώ θα εξεταστούν και στεγανοποιήσεις του κτιρίου των Καθηγητών και η προμήθεια Η/Υ, κάτι στο οποίο συμφώνησε ο Πρόεδρος της "Σ.Ε" σε συνάντησή του με τους Διευθυντές των Σχολείων, αντίστοιχα, Ανδρέα Διαμαντόπουλο και Γιάννη Σταθακόπουλο.  
ΑΚΡΑΤΑ
Στο Γυμνάσιο Ακράτας, οι παρεμβάσεις θα είναι προσεκτικές λόγω της παλαιότητας του νεοκλασικού κτιρίου στο οποίο στεγάζεται.Ιδιαίτερη βαρύτητα - όπως συζητήθηκε με την Διευθύντρια του σχολείου Ανδριανή Στεφανοπούλου, θα δοθεί στην πρόσοψη, στις εγκαταστάσεις θέρμανσης, στο χώρο άθλησης και σε αίθουσες υπάρχουσες αλλά και νεοδιαμορούμενες.
Στο Λύκειο Ακράτας, ο Πρόεδρος της "Σ.Ε", ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον Διευθυντή του Ηλία Κανελλόπουλο και ήδη δόθηκε εντολή για πλήρη ανακαίνιση κτιριακών τμημάτων, ολοκλήρου του αύλιου χώρου συμπεριλαμβανομένου του πρασίνου, την περίφραξη αυτού για λόγους ασφάλειας των μαθητών.Βαρύτητα θα δοθεί εκ βάθρων στην υγιεινή και ορθή λειτουργία των τουαλετών με παράλληλη ανακαίνιση.Τέλος θα προχωρήσει και η προμήθεια μερικού τεχνολογικού εξοπλισμού.
ΔΙΑΚΟΠΤΟ
Στο Διακοπτό, οι παρεμβάσεις θα είναι κυρίως καλαισθητικές στα γειτονικά κτίρια του σχολείου,ενώ ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε την υποστήριξη με Η/Υ για το μάθημα της Τεχνολογία αλλά και την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στον προαύλιο χώρο.
Στο Λύκειο Διακοπτού,το οποίο επίσης επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της "Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε" θα υπάρξουν μικρές επιδιορθώσεις σε κτίρια εξωτερικά και στο προαύλιο με την κατασκευή και ειδικού χώρου για τα διαλείμματα των μαθητών αλλά και καθηγητών".

Ανατολική Αιγείρα... Drone !