ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

7 Αυγ 2015

«Ο ΔΕΣΜΟΣ» ενημερώνει

 Την Παρασκευή διασκεδάσαμε στο beach party που διοργάνωσε η Ομάδα Νέων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αν. Αιγιαλείας « Ο ΔΕΣΜΟΣ», τόσο με ήδη εθελοντές αιμοδότες αλλά και με κόσμο που ήθελε να ενημερωθεί σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία  και τη Δωρεά Μυελού των Οστών.
Το αντίκτυπο του πάρτι ήταν άμεσο στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία που ακολούθησε  την Κυριακή 2/8/15.
 Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη (90 εθελοντές αιμοδότες) και το πιο ευχάριστο ήταν οι τόσοι πολλοί καινούριοι ( κυρίως νέοι ηλικιακά)  εθελοντές αιμοδότες.
Συνεργαζόμενοι με το ΚΕΔΜΟΠ την ίδια μέρα  26  μέλη μας   έδωσαν δείγμα για να  γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές του beach party, το προσωπικό  του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Π   «Ο Αγ. Ανδρέας  που πρόθυμα και με χαμόγελο  πραγματοποίησε την αιμοληψία,  τους υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας Ακράτας, τα Μ.Μ.Ε.  ηλεκτρονικά και έντυπα καθώς και όλους όσους βοήθησαν  στην ενημέρωση των πολιτών.

     Πάνω απ΄ όλα  και όλους ευχαριστούμε   του εθελοντές αιμοδότες και εθελοντές δότες Μυελού οστών  που αϕιέρωσαν λίγο από τον Κυριακάτικο ελεύθερο χρόνο τους, για να μη λείψει αίμα από κανέναν ασθενή και αυτό τον Αύγουστο.
Το Δ.Σ. ΣΕΑ Αν. Αιγιαλείας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Ανατολική Αιγείρα... Drone !