ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

7 Αυγ 2015

«Ο ΔΕΣΜΟΣ» ενημερώνει

 Την Παρασκευή διασκεδάσαμε στο beach party που διοργάνωσε η Ομάδα Νέων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αν. Αιγιαλείας « Ο ΔΕΣΜΟΣ», τόσο με ήδη εθελοντές αιμοδότες αλλά και με κόσμο που ήθελε να ενημερωθεί σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία  και τη Δωρεά Μυελού των Οστών.
Το αντίκτυπο του πάρτι ήταν άμεσο στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία που ακολούθησε  την Κυριακή 2/8/15.
 Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη (90 εθελοντές αιμοδότες) και το πιο ευχάριστο ήταν οι τόσοι πολλοί καινούριοι ( κυρίως νέοι ηλικιακά)  εθελοντές αιμοδότες.
Συνεργαζόμενοι με το ΚΕΔΜΟΠ την ίδια μέρα  26  μέλη μας   έδωσαν δείγμα για να  γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές του beach party, το προσωπικό  του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Π   «Ο Αγ. Ανδρέας  που πρόθυμα και με χαμόγελο  πραγματοποίησε την αιμοληψία,  τους υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας Ακράτας, τα Μ.Μ.Ε.  ηλεκτρονικά και έντυπα καθώς και όλους όσους βοήθησαν  στην ενημέρωση των πολιτών.

     Πάνω απ΄ όλα  και όλους ευχαριστούμε   του εθελοντές αιμοδότες και εθελοντές δότες Μυελού οστών  που αϕιέρωσαν λίγο από τον Κυριακάτικο ελεύθερο χρόνο τους, για να μη λείψει αίμα από κανέναν ασθενή και αυτό τον Αύγουστο.
Το Δ.Σ. ΣΕΑ Αν. Αιγιαλείας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

ΕπιδοτούμενΟ πρόγραμμα απασχόλησης

Ο Σύλλογος Εμπορικής & Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας σε συνεργασία με το Κ.Α.Ε.Λ.Ε., προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-30 έτους 2017 για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-30 άτομα (μαζί με τα υποκαταστήματα), για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις-μέλη του συλλόγου μας έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισϕορά ΛΑΕΚ 0,24% για το έτος 2017 (H επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος για την υλοποίηση του προγράμματος). · Οι εργαζόμενοι θα επιδοτηθούν με 160€ (5€ για κάθε εκπαιδευτική ώρα) · Η διάρκεια του προγράμματος είναι 32 ώρες και η παρακολούθησή του υποχρεωτική · Θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος · Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 8 Σεπτεμβρίου. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ορίζεται μέγιστος αριθμός καταρτιζομένων) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ανεξάρτητοι ενδιαϕερόμενοι μέσω του εργατικού κέντρου. Για περισσότερες πληροϕορίες και υποβολή των αιτήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο γραϕείο του Συλλόγου (πρώην κτίριο ΟΣΕ) καθημερινά και ώρες 10:00π.μ.-2:00μ.μ. Τηλέϕωνο επικοινωνίας: 2696032422, e-mail: emporikosakr@gmail.com