ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

14 Οκτ 2013

Συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί για διακεκριμένη κλοπή στην Όαση (Σβυρού) Αιγείρας

Οι δράστες αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας 10.000 ευρώ.
Συνελήφθησαν σήμερα (14-10-2013) νωρίς το πρωί, στην περιοχή Όαση, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αιγίου, τέσσερις  Αλβανοί υπήκοοι, τρεις άνδρες ηλικίας 28, 25 και 21 ετών και μια γυναίκα ηλικίας 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.

Ειδικότερα οι δράστες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, τις βραδινές ώρες (13-10-2013), ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν στην Όαση Αιγείρας, όπου διέρρηξαν αποθήκη ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία και ανταλλακτικά συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.
Στη συνέχεια οι δράστες φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε Ι.Χ. Φορτηγό,  επιβιβάσθηκαν σε αυτό και τράπηκαν σε φυγή.
Ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Το φορτηγό που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος ενώ όλα τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων.

Ανατολική Αιγείρα... Drone !