ΝΕΟ

Συλλογος Εθελοντων Αιμοδοτων Ανατολικης Αιγιαλειας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Εθελοντική Αιμοδοσία Κυριακή 17/12/17 – Κ. Υγείας Ακράτας 08:30–13:00. Αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο ζωής – Είναι μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι νέος ελπίζουμε στην ενεργητικότητά σου, αν είσαι γονιός στην ιδιαίτερη ευαισθησία σου. Ας «θυσιάσουμε» όλοι ένα Σάββατο που δε θα βγούμε ή δε θα πιούμε, ακόμα και τις αγροτικές εργασίες μας το πρωί της Κυριακής, που λόγω εποχής έχουμε, για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή. Σε αυτούς τους ανθρώπους που μάχονται, αξίζει οι γιορτές να είναι όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστες. Τηλ: 6944428678, seadesmos@gmail.com

22 Οκτ 2013

Ξεκινά από αύριο η μεταφορά μαθητών με ταξί

Ξεκινά από αύριο η μεταφορά μαθητών με ταξί
Ξεκινούν από αύριο το πρωί κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών με ταξί, έπειτα από τη διαπραγμάτευση που έγινε σήμερα στη διάρκεια της 31ης έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία και πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Περιφέρειας. 
Από νωρίς το πρωί κατέφθασαν δεκάδες ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι και κατέθεσαν τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία. 
Πρόκειται ουσιαστικά για την ανάθεση, κατόπιν διαπραγμάτευσης, δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Πατρέων, Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων και Ερυμάνθου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με ταξί, από την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2013 μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.
«Πρόκειται για δρομολόγια που έχουν συμπληρωθεί από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και για αυτά έγινε σήμερα η διαδικασία. Μόλις συμπληρωθούν και νέα δρομολόγια από τις Διευθύνσεις, άμεσα θα συγκληθεί εκ νέου η Οικονομική Επιτροπή προκειμένου να επιλεγούν οι μεταφορείς και για τα νέα δρομολόγια» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος και προήδρευσε της συνεδρίασης. 
Στη σημερινή (Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2013) Οικονομική Επιτροπή συμμετείχαν τα μέλη της επιτροπής Αριστείδης ΜπουχάγιερΤρύφωνας ΦωτόπουλοςΝίκος ΜιχαλόπουλοςΝίκος ΤσάνηςΓεώργιος ΚαραπάνοςΔιονύσιος Μαυρόγιαννης και Νίκος Πυλαρινός.

Ανατολική Αιγείρα... Drone !